Negle

Gelenegle og CND Shellac

Hos Hair&Skin Zone i Randers laver vi både gelenegle og CND shellac – to luksuriøse og holdbare neglebehandlinger, der giver dig et flot look efter eget ønske, som holder i uger. Lad vores erfarne negleteknikere forkæle dig og dine negle med vores omfattende udvalg af farver og designs. Book tid til din næste behandling via vores online booking.

Gelenegle

Gelenegle hos Hair&Skin Zone i Randers

Drømmer du om smukke og holdbare negle, så er gelenegle en oplagt mulighed for dig. I vores klinik i Randers er vi passionerede omkring at skabe smukke og holdbare negle, der giver dig det resultat du drømmer om – uanset om det er et naturligt udtryk, eller et mere dristigt look.

Gelenegle opbygges ved at bruge en særlig gelbaseret formel, der hærder under UV-lys, og derved kan vores erfarne negleteknikere skabe negle, der er tykkere, stærkere og mere modstandsdygtige end dine naturlige negle. Slutresultatet? En fejlfri manikure, der holder i uger.

Fordi gelenegle er så holdbare, behøver du ikke bekymre dig om, at dine negle splittes eller knækker. Tværtimod kan gelenegle faktisk beskytte og styrke dine naturlige negle, hvilket gør dem til det perfekte valg for dem, der ønsker sunde og smukke negle.

Vores negleteknikere kan som tidligere nævnt, levere det resultat, du drømmer om – uanset om du ønsker en klassisk fransk manicure, babyboomers, en dristig farve, eller et unikt design. Vi tilbyder også et bredt udvalg af nail art muligheder, som kan skabe et unikt finish.

CND Shellac

CND Shellac hos Hair&Skin Zone i Randers

Hos Hair&Skin Zone i Randers er vi stolte af at tilbyde den ultimative negleoplevelse med CND Shellac. Som branchens førende produkt inden for langtidsholdbar lak, repræsenterer CND Shellac det ypperste inden for holdbarhed, glans og farveintensitet.

Med CND Shellac er det både muligt, at skabe smukke resultater, der holder i flere uger uden at falme, chippe eller skalle af.

Det, der adskiller CND Shellac fra andre neglelakker, er dens fejlfrie finish og skånsomme fjernelsesproces. Ved hjælp af CND’s innovative soak-off teknologi kan CND Shellac nemt fjernes uden at beskadige dine egne negle, hvilket gør det til det ideelle valg for dem, der ønsker smukke negle uden kompromis.

Med et bredt udvalg af smukke farver og finishmuligheder kan CND Shellac tilpasses til enhver lejlighed og personlig stil. Uanset om du foretrækker en klassisk rød, en sofistikeret nude eller en dristig metallic, har vi den perfekte CND Shellac farve til dig.

CND shellac kan både lægges på dine natur negle, på gelenegle, eller i forbindelse med mani- eller pedicure.

CND shellac i Randers