Hair&Skin Zone

Skønhedsklinik beliggende i hjertet af Randers

Vores klinik er centralt beliggende i Randers, hvor vi glæder os til at byde dig velkommen i en oase af skønhed og velvære. Vores team består af dygtige, erfarne og uddannede behandlere, herunder kosmetologer, frisører, negleteknikere, vippeteknikere og meget mere. Fælles for os alle er, at vi altid sætter dig i centrum og bestræber os på at give dig den bedst mulige oplevelse og resultat.

Vi holder os løbende opdateret på hvad der rør sig i branchen og deltager jævnligt på kurser for hele tiden at kunne tilbyde vores kunder det nyeste og det bedste indenfor skønhed og velvære. 

I salonen tilbyder vi alt fra neglebehandlinger, fedtfrysning, permanent makeup, frisør- og farve behandlinger, spraytan til ansigtsbehandlinger, som microneedling og silkpeel. Du kan se alle vores behandlinger under priser.

Vi glæder os til at byde dig velkommen på Mariagervej 70 i Randers centrum. 

Skønhedssalon randers

Hils på Rikke - indehaver og behandler hos Hair&Skin Zone

Vi fokuserer på at skabe en atmosfære, hvor vores kunder føler sig velkomne og værdsatte fra det øjeblik, de træder ind ad døren i vores klinik i Randers. Uanset om du søger en afslappende ansigtsbehandling, en flot manicure eller en ny farve til dit hår, kan du være sikker på, at vi stræber efter at give dig den mest bedste oplevelse og behandling.

Vi ønsker at etablere et miljø, hvor vores kunder kan slappe af og forkæle sig selv, mens de nyder de seneste trends og teknikker inden for skønhedspleje.

Jeg selv er kosmetolog, negletekniker, frisør og kosmetisk tatovør. Jeg laver hår, negle, ansigtsbehandlinger (også dermapen), permanent makeup samt lash & brow lift.

-Rikke Winterskov

Hils på resten af vores dygtige team

Simone
Kosmetiker og vippetekniker laver vippeextensions , lash & brow lift, pedicure, voksbehandlinger og spraytan
Christina
Kosmetolog og negletekniker. Laver negle, pedicure, spraytan og voksbehandlinger
Inga 
Kosmetisk sygeplejerske. Laver hårfjerning med laser, fedtfrysninger,  og dermapen behandlinger