Frisør - hårfarve

Frisør og hårfarve hos Hair&Skin Zone

Hos Hair&Skin Zone i Randers er vores dygtige frisører specialister i smukke hårfarvebehandlinger, hvor vi bl.a. tilbyder de populære farvemetoder, som Babylights, Balayage og toner/gloss. Vi skræddersyer altid behandlingen, så den matcher dit hår og dine ønsker. Vi tager også altid hensyn til dit hårs helbred, så det fremstår sundt og glansfuldt. 

Frisør i Randers

Balayage - en populær frihåndsfarve

Hos Hair&Skin Zone i Randers er vores dygtige frisører specialister i den populære farvemetode Balayage. Farveteknikken skaber et naturlig resultat, og samtidigt kan du gå længere mellem dine farvebehandlinger. 

I modsætning til traditionelle hårfarvningsmetoder, hvor farven påføres jævnt fra rod til spids, er Balayage en frihåndsteknik, hvor målet er at skabe en naturlig overgang mellem farverne.

Med Balayge-metoden er det muligt at skabe både subtile highlights eller mere markante kontraster – afhængigt af det ønskede resultat og din personlige stil.

Da Balayage ikke kræver hyppige touch-ups eller giver tydelige udgroninger, er det som nævnt ovenfor en vedligeholdelsesvenlig hårfarveteknik. Teknikken ligger nemlig op til en mere naturlig udgroning, hvilket betyder, at du kan forlænge tiden mellem dine salonbesøg uden, at bekymre dig om synlige udgroninger, som ved mange andre farveteknikker.

Babylights - et naturligt resultat

Babylights er endnu en populære farveteknik, der skaber en naturlig glød og dimension i håret. Babylights er helt tynde små striber, som skaber et ungdommeligt sommerligt look.

Denne teknik er perfekt til dem, der søger en let og naturlig opfriskning af deres hårfarve. Med babylights opnår du et resultat, som på mange måder minder om en naturlig hårfarve, ved at efterligne solens naturlige blegningseffekt.

Metoden kan tilpasses til enhver hårfarve og længde, og kan bruges til at tilføje dybde i dit hår. Uanset om du ønsker et diskret strejf af lysere nuancer eller en mere dristig kontrast, kan babylights tilpasses til at opfylde dine ønsker og behov.

Den bedste del? Babylights kræver minimal vedligeholdelse. Fordi striberne er så fine og bløde, behøver du ikke bekymre dig om udgroninger eller en skarp kontrast, når din naturlige farve begynder at vokse ud. 

Opfriskning af farve og look med toner/gloss

Trænger dit hår til en opfriskning eller et farveboost? Så er toning/glossing det perfekte valg for dig, da det giver dit hår en smuk glans og forbedrer farven, hvilket efterlader dig med et hår, der ser sundt, levende og glansfuldt ud.

Toner og gloss er perfekte til at friske et trist hår op. Toner er perfekte til at neutralisere uønskede toner i håret, såsom gyldne eller orange nuancer. Gloss skaber en fantastisk glans til dit hår og forsegler farven, hvilket giver en dybde og dimension, og får håret til at fremstå både sundt og glansfuldt.

Det bedste ved toner og gloss er, at vi kan skræddersy behandlingen til dine ønsker og behov. Uanset om du ønsker at opfriske din naturlige hårfarve, skabe mere dimension i dit hår eller om du vil prøve en helt ny farve, kan en toning/glossing behandling tilpasses og give dig det look, du drømmer om.

Foruden at skabe smukke resultater, er en anden fordel ved toner og gloss, at de er skånsomme mod håret. De indeholder fugtgivende ingredienser, som efterlader dit hår blødt og glat. Det betyder, at du kan opnå et smukt resultat uden at skade dit eget hår.

frisør