Skønhedsklinik i Randers

Hos Hair&Skin Zone byder vi dig velkommen til et univers af velvære og luksus, fra top til tå

Hair&SKin Zone - din skønhedsklinik i Randers

Luksuriøse skønhedsbehandlinger med højt fagligt niveau

Vi tilbyder alt indenfor hudpleje, negle og frisørbehandlinger og sætter en ære i at give vores kunder den bedste og mest behagelige oplevelse. Når du træder ind i vores nye lokaler på Mariagervej 70 i Randers, kan du forvente en professionel behandling, hvor du som kunde er i centrum – fra du træder ind ad døren, til du forlader os igen. Vores mål er ikke kun at give dig en skønhedsbehandling, men også at skabe et langvarigt forhold baseret på tillid og professionalisme. Vi går langt for at sikre, at vores kunder føler sig tilfredse med både rådgivning, behandling og resultater.

Signatur behandlinger

Vi er specialister i vores signatur behandlinger. De er også nogle af de mest populære skønhedsbehandlinger, som vores kunder kommer og får, igen og igen. 

Når du besøger os, kan du forvente meget mere end blot en behandling

Vi lægger særlig vægt på at skabe en atmosfære, hvor vores kunder føler sig velkomne og værdsatte fra det øjeblik, de træder ind ad døren i vores klinik i Randers. Uanset om du ønsker en afslappende ansigtsbehandling, en flot manicure eller en farvebehandling af dit hår, kan du være sikker på at vi gør alt vi kan for at give dig den bedste oplevelse.

Vi stræber efter at skabe et miljø, hvor vores kunder kan slappe af og forkæle sig selv, samtidig med at de nyder de nyeste trends og teknikker inden for skønhedspleje. Vores dedikerede team er nemlig altid opdateret med de seneste trends og teknologier, så vi kan sikre, at du altid får den bedste behandling.

-Rikke Winterskov

Indehaver og behandler

Skønhedssalon randers

Vi er glade, når vores kunder er glade

4.5
powered by Google
js_loader
gelenegle i randers

Fantastisk klipning, mit hår blev klippet detaljeret og præcist, hvilket gjorde jeg fik det resultat som jeg havde ønsket

– Luna Stald Sanchez
balayage i randers
brow lamination i randers

Sød betjening og blev mødt med varm imødekommenhed. Er meget tilfreds med den voksbehandling, jeg fik. Det var en rigtig god oplevelse at komme i klinikken, og jeg har allerede bestilt tid igen. Fri parkering lige rundt om hjørnet.

– Anita Krogh Johannessen

frisør i randers
fedtfrysning

Nem online tidsbestilling, dejlig betjening og flotte resultater med mine negle.

– Pia Hougaard

negle

Ren velvære i hjertet af Randers

Hair&Skin Zone

Mariagervej 70, 8930 Randers

5/5 (1 Review)